Minilening zonder bkr

In de wetenschap dat een minilening vaak al binnen een paar uur geregeld is, zal het geen verbazing wekken dat bij dergelijke leningen geen sprake is van een BKR-toetsing.

Met andere woorden: er vindt geen controle plaats inzake de financiële situatie van de aspirant-debiteur. Zit je in geldnood maar heb je al diverse betalingsachterstanden (bijvoorbeeld bij postorderbedrijven), dan kan je dus nog altijd een minilening zonder BKR aanvragen. Dit lijkt heel gunstig voor jou als consument, maar is het dat ook? Je rolt immers van het ene financiële probleem in het andere. Ook het minikrediet moet weer worden afbetaald, en in de regel nog binnen afzienbare tijd ook. Kan je onverhoopt je betalingsverplichtingen niet nakomen, dan lopen de kosten voor de minilening vaak snel op. Verder moet je niet alleen de lening zelf terugbetalen, maar ook de bijbehorende kosten, zoals de berekende rente. Sluit je een minilening af waarbij wordt geadverteerd met 0% rente, dan moet je even een blik werpen op de administratiekosten. Deze kunnen relatief gezien behoorlijk hoog zijn, zoals bijvoorbeeld 50 euro administratiekosten op een lening van 500 euro. 50 Euro administratiekosten lijkt niet zo hoog, maar omgerekend betaal je dus 10% rente op een lening van een paar weken! Dat neemt niet weg dat de minilening een gemakkelijke en snelle manier blijft om wat geld achter de hand te verkrijgen.

minilening zonder bkrDe voor- en nadelen van een minilening zonder BKR

Een van de meest genoemde voordelen van een minilening is, dat de aanvraag in de regel zo snel afgehandeld is. Een minilening is dan ook een prima manier om op korte termijn geld te verkrijgen. Zouden verstrekkers van minileningen eerst gaan toetsen aan het BKR, dan zou de aanvraag heel wat minder snel verlopen. Vanuit dat licht bezien, is het uiteraard prima om BKR toetsing achterwege te laten. Ook voor de aanvrager van de lening kan het in eerste instantie heel gunstig zijn dat er geen BKR-toetsing plaatsvindt: met een negatieve notering vang je immers bij veel geldverstrekkers bot. Op langere termijn kan deze werkwijze echter heel wat minder gunstig uitpakken, vooral voor mensen die zichzelf op financieel vlak niet in de hand hebben. De drempel voor de aanvraag van een minikrediet is vaak laag: de lening kan worden aangevraagd binnen enkele minuten. Over de feitelijke verstrekking van het minikrediet wordt vaak niet moeilijk gedaan, mits je de beschikking hebt over een maandelijks inkomen van minstens 1200 euro netto. Dat je kán lenen, wil echter niet meteen zeggen dat het dan ook maar verstandig is om het te doen.

Minilening zonder BKR, een goede keuze

Geld lenen kost altijd geld, maar soms wordt er lastig over gedaan als je geld wilt lenen. Gelukkig niet wanneer je kiest voor een minilening zonder BKR. Daarom is het goed dat je nu gaat bekijken wat er gedaan kan worden met een minilening zonder BKR. Je kunt dan namelijk geld lenen zonder dat er een BKR toetsing plaatsvindt. Dus heb je elders schulden of leningen lopen, geen probleem! Als je nu geld nodig hebt kan dat binnen een paar minuten tot een uur meteen worden geregeld. Het is goed dat je nu gaat ontdekken wat jouw mogelijkheden hierin zijn. Kies daarom nu voor de minilening zonder BKR. Je kunt dan een bedrag tot 750 euro lenen, bij sommige aanbieders is het mogelijk tot 1000 euro te lenen. Maar wanneer je meer dan 1000 euro gaat lenen is het geen minilening zonder BKR meer. Bedragen boven de 1000 euro worden vaak getoetst. De BKR toetsing kan even duren en daarom is de mogelijkheid om een bedrag te lenen tot maximaal 1000 euro de moeite waard met een minilening zonder BKR. Het kan zijn dat je wasmachine kapot is of dat je een nieuwe koelkast nodig hebt. Dit kan nu meteen worden geregeld, vraag de minilening zonder BKR online aan of via een SMS bericht en het geld zal snel op je rekening staan.

Minikredieten Nederland:

Minikredieten Belgie:

NL Banner 728x90

Meer gebruik van minilening zonder BKR

De reden dat er steeds meer mensen gebruik maken van de minilening zonder BKR is, omdat er mensen zonder baan komen te zitten en toch onkosten hebben. Het kan zijn dat je een paar uur minder bent gaan werken of tijdelijk niet kunt werken. De rekeningen blijven binnenkomen en daarnaast kan een wasmachine of een koelkast altijd kapot gaan. Het is dan fijn wanneer dat meteen gerepareerd of vervangen kan worden. Dankzij de minilening zonder BKR hoef je je geen zorgen meer te maken want het geld kan dan in een paar minuten worden geregeld. Dat zorgt er ook voor dat je meteen naar de winkel kunt gaan of online een bestelling kunt plaatsen en meteen kunt betalen. Laat daarom de voordelen van de minilening zonder BKR eens goed op je inwerken en maak dan de keuze wanneer je het geld echt nodig hebt.