Om een minilening af te sluiten, moet de aanvrager immers de leeftijd van 21 jaar hebben bereikt. Ben je nog geen 21, dan gaat het feest niet door.

Voor veel studenten is het afsluiten van een minilening dan ook geen optie. Ook de meeste ouderen vissen achter het net: boven de 70 jaar krijg je vrijwel overal nul op het rekest. Een negatieve BKR-notering daarentegen is geen enkele belemmering voor het verkrijgen van een minikrediet.
minikrediet zonder bkr

Minikredieten Nederland:

Minikredieten Belgie:

NL Banner 728x90

Wat is een BKR-notering en wat kan je ermee?

De afkorting BKR staat voor€œ Bureau Krediet Registratie. Deze organisatie is opgericht door een aantal banken en andere financiële instellingen (in 1965, om precies te zijn) en is bedoeld om kredietverstrekkers inzicht te geven in de kredietwaardigheid van consumenten. Deze kredietwaardigheid wordt uitgedrukt in een BKR-score. Heb je een A1-notering, dan betekent dit dat er op enig moment een betalingsachterstand is opgetreden, maar dat je wel een betalingsregeling hebt getroffen. Een A1-notering hoeft niet altijd consequenties te hebben voor de aanvraag van een nieuwe lening. Een A2 tot en met A4-notering daarentegen is al een heel stuk minder gunstig: bij een A2-notering is er sprake van een opeisbare vordering, een A4-notering duidt erop dat de schuldenaar met de noorderzon vertrokken is. Het zal niet verwonderlijk zijn dat een dergelijke codering niet tot aanbeveling strekt bij de kredietverstrekker. Bij de aanvraag van een minikrediet zonder BKR heb je hier echter geen last van, omdat de verstrekker geen toetsing verricht bij het Bureau krediet Registratie. Dit zou dus een uitkomst kunnen zijn wanneer je niet goed bekend staat bij het BKR, maar let op: de BKR-notering is er natuurlijk niet voor niets. Deze notering dient niet alleen om banken en andere financiële instellingen te beschermen tegen wanbetalers, maar uiteindelijk ook om wanbetalers te beschermen tegen zichzelf. Wellicht zoekt u daarom een minilening zonder BKR.

Minikrediet zonder BKR de moeite waard

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden van een minikrediet zonder BKR? Het is goed dat je hier naar gaat kijken voordat je geld gaat lenen. Je bent dan namelijk nog meer overtuigd dat dit tijdelijk een prima oplossing is. Als je namelijk snel geld nodig hebt dan is dit je ideale optie. Je bent snel in staat om bijvoorbeeld een aanbetaling te doen en je tekort even te overbruggen. Een minikrediet zonder BKR kan jouw keuze worden, waarom? Omdat je direct geld kunt lenen tot 750 euro of tot 1000 euro afhankelijk van de aanbieder die je gaat kiezen. Daarnaast kun je alles vaak snel online regelen of via een SMS bericht. Binnen een uur of nog sneller kan het geld op de rekening staan. Omdat er geen BKR toetsing wordt gedaan, kan alles zo snel worden geregeld. Er vindt geen toetsing plaats omdat je een bedrag gaat lenen onder de 1000 euro, wanneer je meer zou lenen wordt er vaak wel een toetsing gedaan. Dus heb je geld nodig en is dat bedrag minder dan 1000 euro en wil je het lenen? Dan is een minikrediet zonder BKR de beste oplossing voor jou! Die keuze kan meteen worden gemaakt en dan zie je ook snel in wat je voordelen zijn! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het feit dat je geen rekeningen kunt betalen, dit kan nu wel want je hebt een reserve€™ op je rekening staan dat je hiervoor kunt gebruiken.

Meer mensen kiezen minikrediet zonder BKR

Het is de moeite waard om te kiezen voor een minikrediet zonder BKR. Steeds meer mensen kiezen voor een minikrediet zonder BKR. Het wordt daardoor steeds aantrekkelijker en goedkoper. Als je elders schulden hebt of leningen hebt lopen is het soms lastig om meer geld te lenen, maar dankzij minikrediet zonder BKR kan er toch geleend worden. Dit is voor jou natuurlijk een voordeel aangezien er dan geen toetsing wordt gedaan. Er wordt geen verschil gemaakt tussen mensen, iedereen kan namelijk een minikrediet zonder BKR aanvragen. Als je echt snel geld nodig hebt en je kunt niet wachten op je salaris, bekijk dan de mogelijkheden en de voordelen die een minikrediet zonder BKR voor jou heeft, dan kun je hier van profiteren.